PrinsesseTonePus

Baneheia-drapene – 10års markering.

Posted on: 07/05/2010

Jeg har fortalt tidligere at ei venninne og jeg gikk rundt i Kristiansand å spurte om bidrag til Stine Sofie Stiftelsen, av butikker. I barnehagen jeg jobber i, skal vi ha basar 19.Mai, salg, loddtrekkning etc. – til inntekt for Stine Sofie Stiftelsen. 19 Mai. er dagen det er 10 år siden drapene i Baneheia skjedde – hvor Stine Sofie og Lena ble drept. Vi skal ha dette som en minnesmarkering.

Dette berører Kristiansand sterkt. Mange var villige til å hjelpe, å sendte med bidrag till basaren i form av gaver; hud- og hår-produkter, duker, gardiner, puter, sysett, klokker, toalettvesker etc. Vi fikk inn over 100 gaver av ca. 30 sponsorer/butikker – på 2,5timer. Kjempe bra!! Dette går til en god sak, jeg er veldig glad for at folk vil hjelpe.

Ti år etter drapene er forsatt saken oppe i media ofte. Dette innlegget kom avisene ut med for to dager siden, 5.Mai 2010. – Nyoppdagede spor i Baneheiasaken. Har disse da vært skjult for omverdenen hele tiden?

6.Mai 2010, i går, ble det på Vg sine nettsider stilt spørsmål ved Rettsmedisinsk institutt etter feilinformering om DNA fra Baneheia-saken. Maken til juridisk surr.

Jeg håper vi får en avklaring i denne saken, gjerne også at Jan Helge Andersen får lenger straff. Vi har alt for slappe strafferammer i Norge – etter min mening.

Støtt Stine Sofies Stiftelse – hjelp andre barn. Redd dem fra vold og overgrep. «Vi må ikke glemme at voksne hender kan være drapsvåpen.»

Har du en hjertesak?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Tone, 21, Sørlandet.
KONKURRANSE-BLOGGEN
bloglovin
Har jeg vunnet, eller lurer du på noe?
Kontakt; Tonelove_89@hotmail.com

Er du nysgjerrig på resten av livet mitt?
(Klikk på bildet.)
Image and video hosting by TinyPic

Lesernes favoritt – topp 3;

Kategorier

Arkiv

Besøkende;

  • 40,740
Reklamer
%d bloggere like this: